Drankrelatiegeschenk.nl is onderdeel van Berghorst Groep; sinds 1870 actief als drankproducent, distributeur van bier en frisdrank en importeur van wijn. Drankrelatiegeschenk.nl is gespecialiseerd in drankgeschenken en richt zich op de B2B markt

Drankrelatiegeschenk.nl is uw professionele partner met een zeer breed assortiment en jarenlange ervaring op het gebied van dranken.

Goed, dat is het formele gedeelte. Maar waar het natuurlijk echt om gaat, dat zijn de mensen en de liefde die wij hebben voor wat wij doen: u helpen aan de beste drankrelatiegeschenken.

Als geen ander kennen wij de waarde van een goed relatiegeschenk. Ook weten wij dat een persoonlijk cadeau nog veel meer impact heeft. Dit doen wij onder andere met gepersonaliseerde teksten, met een interessante productomschrijving en met persoonlijke etiketten. Wij zorgen voor originele, tongstrelende, persoonlijke drankgeschenken voor uw relaties en medewerkers.

Laat het aan ons over
Met onze vele jaren ervaring beschikken wij over de expertise om onze klanten te adviseren bij elke vraag op het gebied van drank als geschenk. Wij voeren een breed assortiment omdat wij tegemoet willen komen aan alle wensen van onze klanten. Wij bieden dan ook voor ieder wat wils. Maar nog belangrijker: Wij nemen u werk uit handen. Wij weten dat je vroeg in het jaar moet beginnen met het plannen van relatiegeschenken en wij zorgen ervoor dat alles tijdig in huis is. Laat het aan ons over, bij ons is dit deel van uw relatiebeheer in goede handen!

U vraagt....
U vraagt, wij draaien. Bij ons betekent dat: Noem uw budget en wij doen een voorstel dat u zal verbazen. Maar wij denken ook met u mee en helpen u rekening te houden met de smaak en voorkeuren van uw relaties, met trends en met nieuwe ontwikkelingen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook alcoholvrije, vegan, duurzame, streekgebonden of biologische relatiegeschenken leveren.

Vrienden voor het leven?

Onze focus ligt op tevreden klanten en langdurige samenwerking. Want in onderling vertrouwen komen de mooiste zaken tot stand.

Wij staan voor kwaliteit, ruime keuze, persoonlijke benadering en langdurige relaties.

Wij helpen u met uw kerstpakketten of andere relatiegeschenken. Wij doen suggesties voor een origineel verpakt wijn geschenk, een bier geschenk met originele inhoud, een verrassend likeuren geschenk of een feestelijk bubbel geschenk.
Wij leren u en uw relaties steeds beter kennen en spelen daarop in.

Zo kunnen wij u jaar na jaar ontzorgen op het gebied van uw relatiegeschenken en weet u uw relaties ieder jaar weer te verrassen met een uniek en persoonlijk drankgeschenk.