De waarde van een gepersonaliseerd relatiegeschenk
Blog

De waarde van een gepersonaliseerd relatiegeschenk

Sep 08, 2023

Het belang van gepersonaliseerde relatiegeschenken of kerstpakket 

Een geschenk onderhoudt de vriendschap en dat geldt zeker ook voor zakelijke relaties en uw werknemers. Het effect extra groot als u kiest voor relatiegeschenken met een persoonlijke uitstraling. Denk hierbij aan gepersonaliseerde verpakkingen of een door u zelf geschreven boodschap.

Leuk idee: likeuren met een eigen etiket

Een heerlijke likeur met een toepasselijke tekst op het etiket, hoe leuk is dat? Of een persoonlijke kerstkaart als bijlage bij een drankenpakket? Op welke manier u het ook doet, hoe persoonlijker het cadeau overkomt, hoe groter de impact. 

Persoonlijk wijngeschenk met bedrijfslogo

Een paar flessen goede wijn vallen altijd in de smaak. Maar nog leuker is het als het geen standaard wijnen zijn maar wijnen met een persoonlijk tintje. Denk bijvoorbeeld aan wijnen met etiketten waar uw bedrijfslogo op staat in een verpakking die speciaal voor de gelegenheid wordt geprint.

Aandacht voor samenstelling en vormgeving

De zakelijke markt en uw werknemers zijn net zo gevoelig voor een persoonlijk cadeau als de consumentenmarkt, misschien zelfs wel meer. Juist als je het cadeau niet verwacht komt een geschenk extra verrassend binnen.

Geen inspiratie? Wij helpen u aan een persoonlijk geschenk

Relatiegeschenken en kerstpakketten zijn er in alle soorten en maten en dat geldt ook voor drankgeschenken. De aandacht die u besteedt aan de samenstelling en vormgeving van het cadeau is wat telt. En hebt u zelf geen inspiratie, dan helpen wij u daar graag bij. Met onze ervaring kunnen wij voor elk bedrijf een persoonlijk drank cadeau samenstellen, dat recht doet aan de uitstraling van uw bedrijf en dat in de smaak valt bij uw relaties of werknemers.

Wijn met een persoonlijke touch in een mooi kistje

Wijn is een relatiegeschenk en kerstpakket dat al jaren op nummer één staat en terecht, want wijn valt altijd goed in de smaak. Als u dus kiest voor hét klassieke relatiegeschenk, een kistje met één of meer wijnen, dan kunt u dit voorzien van uw eigen naam en logo. Niet alleen het kistje of de doos maar ook het etiket van de wijn kan geheel naar uw wens worden vormgegeven. Zeker weten een groot succes!

Een biergeschenk met toepasselijk etiket en bijpassende glazen

Ook voor bieren geldt dat ze een persoonlijk tintje kunnen krijgen. Zowel de verpakking als de etiketten kunnen wij personaliseren. Ook kunnen wij passende glazen aan het bierpakket toevoegen. Als u dat wenst kunnen de glazen ook gegraveerd worden om ze te voorzien van een tekst en/of logo naar keuze.

Jenever, gin of ander gedistilleerd: Maak het persoonlijk!

Een goede fles gedistilleerd met bijpassend glaswerk en een hartelijke wens van de gever. Wie is daar nou niet blij mee? Als u ervoor zorgt dat de naam van uw bedrijf duidelijk maar smaakvol aanwezig is zal de ontvanger u associëren met kwaliteit, dank en klantgerichtheid. Uw naam zal als eerste opkomen bij een volgende gelegenheid en dat is precies wat u wilt bereiken. Een goede whisky is uiteraard een prachtig kwaliteitsgeschenk. Voeg er een persoonlijk bericht aan toe om het uniek te maken. Zo kan uw drankgeschenk een geweldig blijk van waardering uitstralen, als u een langdurige goede zakelijke of persoonlijke relatie wilt bestendigen.

Een kwalitatief hoogwaardig drankgeschenk, persoonlijk samengesteld, geeft blijk van aandacht voor de relatie. Als het drankcadeau ook nog eens uniek is door de eigen verpakking en etikettering, schiet u zeker in de roos. Daar kunnen geen 100 balpennen of paraplu's tegenop!

Budget gestuurd

Geef gerust aan wat uw budget is en wij bekijken de mogelijkheden.
Er zijn persoonlijke drankgeschenken voor ieder budget, ook als u kiest voor zoiets feestelijks als bubbels. Een mooie fles bubbels kan natuurlijk een champagne zijn maar net zo goed een, veel betaalbaarder, cava of prosecco. Net zo feestelijk, net zo lekker en het laat nog ruimte voor een leuk extraatje, zoals glaswerk. Voeg een leuke kaart toe met een persoonlijke wens en u kunt niet meer stuk.

Natuurlijk wilt u een drankgeschenk geven van hoge kwaliteit, het cadeau moet de kwaliteit van uw diensten en producten weerspiegelen. Maar dat hoeft zeker niet te betekenen dat u de hoofdprijs betaalt. In overleg zoeken we naar het juiste persoonlijke geschenk binnen uw budget.

Speciale wensen? Alles is mogelijk

Hebt u speciale wensen met betrekking tot een mooi gepersonaliseerd relatiegeschenk? Laat het gerust weten want (bijna) alles is mogelijk. Of het nu gaat om een speciaal bedrukte of bijzonder vormgegeven verpakking of om etiketten met een afbeelding, wij kunnen u eraan helpen. Zeer grote aantallen of juist wat minder massaal? Het is allemaal mogelijk, dus neem gerust contact op hierover. Wij denken met u mee en brengen u wellicht op een idee.

Gepersonaliseerde relatiegeschenken voor elke gelegenheid

Misschien heeft u een jubileum te vieren en zoekt u iets feestelijks. Of misschien heeft u juist een excuus aan te bieden, want ook dat kan gebeuren en met een leuk cadeau neemt u beslist de kou uit de lucht. In alle gevallen kunnen wij een toepasselijk relatiegeschenk samenstellen met een persoonlijk tintje.
Dus, wat de gelegenheid ook is, wij zorgen voor hét toepasselijke drankgeschenk.

tot slot: Tijdens de feestdagen genieten we allen van een heerlijke borrel, glas wijn of een lekker biertje. Wat is er nauw leuker als uw ontvanger deze borrel kan schenken tijdens de feestdagen. Een persoonlijk drankgeschenk is dan ook leuk om te ontvangen en bovendien lekker om van te genieten tijdens de feestdagen. Een keer wat anders als een pakket gevuld met van alles.

 

Versterk Uw Zakelijke Relaties met DrankRelatiegeschenk.nl

Bij DrankRelatiegeschenk.nl begrijpen we dat het geven van relatiegeschenken een belangrijke manier is om waardering te tonen en banden te versterken. Met onze uitgebreide selectie relatiegeschenken, variërend van wijn tot bier, bubbels, alcoholvrije, gedistilleerd en op maat samengestelde pakketten, kunt u er zeker van zijn dat u het perfecte geschenk zult vinden.

Laat uw zakelijke relaties zien dat u om hen geeft en kies voor DrankRelatiegeschenk.nl voor al uw relatiegeschenkbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw zakelijke relaties kunnen versterken met onze hoogwaardige drankgeschenken. Proost op succes en samenwerking!

Over drankrelatiegeschenk.nl

Drankrelatiegeschenk.nl is gespecialiseerd in drankgeschenken en richt zich op de B2B markt. Drankrelatiegeschenk.nl is uw professionele partner met een zeer breed assortiment en jarenlange ervaring op het gebied van dranken.