Wat is de waarde van een relatiegeschenk
Blog

Wat is de waarde van een relatiegeschenk

Sep 01, 2023

De waarde van een goed doordracht relatiegeschenk

Het geven van een goed doordacht relatiegeschenk is een investering die zich vele malen terugbetaalt. En dat is zowel direct als indirect, júist als we niets terugverwachten.

Een cadeau versterkt de banden

Wist u dat het geven van geschenken aan beide partijen psychologische voordelen kan bieden? Het geven van een geschenk is een universele manier om interesse, waardering en dankbaarheid te tonen en bovendien de banden met anderen te versterken.

Gever en ontvanger varen er wel bij

Het geven van een passend cadeau geeft niet alleen de ontvanger plezier maar ook de gever. Uit onderzoek blijkt dat het onze psychische gezondheid verbetert als we geven zonder iets terug te verwachten. Dit draagt bij aan de kwaliteit van de relatie, die daardoor persoonlijker wordt. Dat een goede relatie met zakelijke contacten maar zeker ook met de eigen medewerkers van groot belang is hoeven wij u niet uit te leggen.

Persoonlijke relatiegeschenken voor medewerkers

Bij een relatiegeschenk voor uw medewerkers is het kerstpakket natuurlijk het meest voor de hand liggende geschenk. Een drankcadeau, bestaande uit bijvoorbeeld wijn, bier
of gedistilleerd is hiervoor bij uitstek geschikt. U wilt uw personeel verrassen met een geschenk dat niet dertien-in-een dozijn is. Door gebruik te maken van
persoonlijke etiketten en uw pakketten met zorg samen te stellen en feestelijk te verpakken maken wij er echt persoonlijke relatiegeschenken van.

Als er echt iets te vieren is: Bubbels!

Los van de geijkte momenten, zoals de kerstdagen, zijn andere heugelijke momenten ook prima om een cadeautje uit te delen. Denk bijvoorbeeld aan een jubileum of het behalen van een succes. Een geschenk is dan een zeer waardevolle manier om de relatie te bestendigen. U laat de ander delen in de feestvreugde! En daarbij horen uiteraard bubbels. Kies voor een echte champagne of, als het gaat om een aardigheidje voor een grote groep, voor een fles cava of prosecco. Denk ook aan de mensen die geen alcohol mogen of willen om medische of religieuze redenen. Daarvoor zijn, net zulke feestelijke, flessen alcoholvrije bubbels verkrijgbaar.

De leukste drankgeschenken voor zakelijke relaties

Een drankje wordt meestal genuttigd tijdens een moment van ontspanning en vrolijkheid. Als juist dán uw drankcadeau op tafel komt, is dat de beste manier om als bedrijf onder de aandacht te komen. Een feestelijk pakket met flessen, voorzien van uw gepersonaliseerde etiketten en gevuld met drank van hoge kwaliteit. Dat draagt bij aan een positief beeld van u en uw onderneming. Dit effect ijlt nog lang na en het zal een gunstig effect hebben op toekomstige contacten met deze relatie.

Beknibbel niet op kwaliteit

Bij een relatiegeschenk is het van belang dat de kwaliteit top is. Geeft u een drankcadeau met matige wijnen en een paar lelijke glazen, dan kunt het beter laten. Met de kwaliteit van uw cadeau geeft u ook aan hoe u de kwaliteit van de relatie waardeert. Het spreekt vanzelf dat dat ook een wens mag zijn voor de toekomst, als het gaat om een zakenrelatie die nog nieuw is. Een goed gekozen geschenk zal de toekomstige relatie zeker bevorderen en nog lang in het geheugen blijven hangen.

Onvergetelijke geschenken met een persoonlijke boodschap

Voor elke relatie is een passend, persoonlijke drankgeschenk te verzinnen. En heeft u even geen inspiratie? Dan helpen wij u. Met onze jarenlange ervaring in de wereld van de wijnen, bieren en gedistilleerd, kunnen wij u vast op een goed idee brengen. Liever even nadenken en een mooi cadeau, toegespitst op uw bedrijf en uw relaties, dan het zoveelste standaard pakketje. Een goed gekozen cadeau met een persoonlijke boodschap zal nog lang onthouden worden en dus ook nog lange tijd een positieve herinnering aan uw bedrijf oproepen.

Wat drankrelatiegeschenk.nl voor u kan betekenen

Wij kunnen u helpen bij het samenstellen van een drankgeschenk en u op originele ideeën brengen. Maar natuurlijk bent u er ook vrij in om zelf uw keuze te maken. Wij kunnen voor speciaal voor u ontworpen verpakkingen zorgen, bedrukt naar uw eigen wensen, met uw logo of met een afbeelding naar keuze. De presentatie is immers het halve werk. De eerste indruk die de ontvanger krijgt als hij zijn geschenk opent is misschien wel de belangrijkste!

Drankrelatiegeschenk.nl zorgt voor een presentatie met meerwaarde

De waarde van een relatiegeschenk wordt bepaald door de inhoud maar zeker ook door de presentatie. En hierin kunnen wij net dat beetje extra voor u betekenen. Hebt u zelf een idee? Wij horen het graag. Er is maar weinig wat niet kan. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook gegraveerde glazen toevoegen en wellicht een voor u gedrukte kaart met uw tekst.
Voor de verpakking kunt u uw fantasie ook de vrije loop laten. Wij denken graag met u mee over de vormgeving en bedrukking.

Ruime keuze en alle hulp die u wenst

Als geen ander weten wij wat de waarde is van een goed doordacht relatiegeschenk en op het gebied van dranken kunnen wij u bedienen van wijnen en bieren tot likeuren en gedistileerd. Wij werken met gerenommeerde wijnhuizen en kunnen dus een wijnpakket op topniveau samenstellen, met bijpassend glaswerk. Maar zijn uw relaties meer ontvankelijk voor een leuk pakket speciaalbieren? Ook van die markt zijn wij thuis.
Voor onze dienstverlening geldt: U vraagt, wij draaien!

 

 

Versterk Uw Zakelijke Relaties met DrankRelatiegeschenk.nl

Bij DrankRelatiegeschenk.nl begrijpen we dat het geven van relatiegeschenken een belangrijke manier is om waardering te tonen en banden te versterken. Met onze uitgebreide selectie relatiegeschenken, variërend van wijn tot bier, bubbels, alcoholvrije, gedistilleerd en op maat samengestelde pakketten, kunt u er zeker van zijn dat u het perfecte geschenk zult vinden.

Laat uw zakelijke relaties zien dat u om hen geeft en kies voor DrankRelatiegeschenk.nl voor al uw relatiegeschenkbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw zakelijke relaties kunnen versterken met onze hoogwaardige drankgeschenken. Proost op succes en samenwerking!

Over drankrelatiegeschenk.nl

Drankrelatiegeschenk.nl is gespecialiseerd in drankgeschenken en richt zich op de B2B markt. Drankrelatiegeschenk.nl is uw professionele partner met een zeer breed assortiment en jarenlange ervaring op het gebied van dranken.