Speciaal bieren een leuk en gewaardeerd relatiegeschenk
Blog

Speciaal bieren een leuk en gewaardeerd relatiegeschenk

Aug 25, 2023

Bierpakketten als relatiegeschenk

Bier, geliefd bij iedereen

Een bierpakket is een relatiegeschenk dat altijd in goede aarde valt. Waarom? Omdat bier nu eenmaal al vele jaren één van de meest geliefde dranken is. Als het pakket dan ook nog bestaat uit bijzondere verzameling speciaal biertjes, schiet u zeker in de roos. Verras uw relaties daarom met een bierpakket, passend bij de uitstraling van uw bedrijf en bij de gelegenheid.

 

Speciaal bieren voor elke gelegenheid

Een relatiegeschenk is leuk voor de feestdagen maar als u echt wilt verrassen kiest u een ander moment. In de zee van kerstpakketten is het moeilijk om eruit te springen. Maar wat dacht u van een Lentepakket, gevuld met frisse, toepasselijke bieren? Dit kan ook in de herfst uiteraard. Dan gaan er bijvoorbeeld heerlijke donkere bieren in het bierpakket. Gebruik u eigen fantasie of neem vrijblijvend contact op voor inspiratie. Wij kunnen u ideeën aan de hand doen en hebben originele pakketten binnen elke prijscategorie.

Bier heeft een lange geschiedenis

Het is niet van vandaag of gisteren dat de mensheid liefhebber is van het gouden gerstenat.
Wist u dat bier al 5000 jaar geleden werd gedronken in het Midden Oosten? Het bier werd niet op dezelfde manier gebrouwen als tegenwoordig. Het ontstond, waarschijnlijk in eerste instantie bij toeval, door verkruimeld brood een tijd in water te laten weken, waardoor het ging gisten. Dat was een welkome ontdekking en the rest is history!

Bier veiliger dan water

In de Middeleeuwen was bier volksdrank nummer één, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Het was immers veel veiliger te drinken dan water, waar allerlei ziektekiemen in konden zitten. Bier werd zelfs gezien als geneesmiddel voor allerlei kwalen. Sindsdien is bier nooit meer weggeweest, al laten we het drinken ervan nu wel over aan volwassenen. En gelukkig is ons drinkwater tegenwoordig volkomen betrouwbaar.

Ruime keuze speciaal bieren, voor elk wat wils

U kunt bij ons kiezen uit een enorme hoeveelheid smakelijke soorten bier. Denk aan een biertje van IPA, van Weizen of bijvoorbeeld een Abdij bieren pakket. Voor iedere smaak is er lekker bier en als u uw pakket samenstelt uit allerlei verschillende soorten bier weet u zeker dat ervan genoten zal worden.

Donker of blond, zwaar of licht

Er zijn zeer lichte bieren maar ook bieren met een alcoholgehalte van 9%. Bij ons kunt u voor beide zwaartes en alles daar tussenin tercht. Liefhebbers van stevig bier komen dus aan hun trekken maar ook diegenen die liever een witbiertje of een licht pilsje drinken kunnen volop genieten.

Bierpakket met een thema

U kunt ervoor kiezen om een bierpakket in één thema samen te stellen, zoals een Trappisten bierpakket of een pakket met Belgische speciaal bieren. De ontvanger kan dan de verschillende types binnen één soort bier proeven en ontdekken waar zijn of haar voorkeur naar uitgaat.

Lokale bieren

Het is ook leuk om een bierpakket samen te stellen dat bestaat uit lokale bieren uit de streek waar uw bedrijf gevestigd is, of waar u een speciale band mee heeft. Zo is het biergeschenk extra toepasselijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Bierpakket in de zomer

In de zomer is een witbier pakket natuurlijk heel leuk en van dit bier bestaan meer soorten dan u zou denken! Maar ook een blond bieren pakket zal dan in de smaak vallen. Laat het gerust aan ons over om een mooi pakket samen te stellen, binnen uw budget en aan de hand van uw aanwijzingen.
Alcoholvrij bierpakket. Sommige mensen drinken geen alcohol, bijvoorbeeld om religieuze redenen. Deze relaties hoeven zeker niet buiten de boot te vallen als u een bierpakket weggeeft. Voor deze relaties kunnen wij een leuk alcoholvrij bierpakket verzorgen. Het ziet er net zo gezellig uit, smaakt heerlijk en bevat geen druppel alcohol.

Leuk verpakt en met een persoonlijke boodschap

Of u nu kiest voor een dubbel bieren pakket, voor een bierpakket bestaande uit donkere bieren of voor een Duits bierpakket met bijvoorbeeld Warsteiner en andere Duitse biertjes, wij zorgen voor een mooie presentatie. De verpakking en aankleding kunnen wij geheel op maat voor u vervaardigen. U kunt uw eigen bedrukking kiezen en bovendien een kaart met elke gewenste tekst toevoegen. Dit geeft het geschenk een heel persoonlijke touch. Een biergeschenk waar zoveel zorg aan is besteed zal nog lang in het geheugen blijven en dat is toch waar u op uit bent als u uw relaties verrast met een cadeau?

Bierpakketten met glaswerk

Vindt u het een leuk idee om aan het pakket met bieren bijpassende glazen toe te voegen? Ook dat is zo geregeld. Wij hebben voor alle bieren, of ze nu van de  Grolsche bierbrouwerij, van de Twentse bierbrouwerij, van Gulpener, van Brand of van Heineken afkomstig zijn, leuke glazen. Hiermee vervolmaakt u het cadeaupakket. Met bijpassend glaswerk toont uw relatiegeschenk extra feestelijk en de ontvangers kunnen, zodra het bier koud is, meteen, in stijl, genieten!

 

 

 

Versterk Uw Zakelijke Relaties met DrankRelatiegeschenk.nl

Bij DrankRelatiegeschenk.nl begrijpen we dat het geven van relatiegeschenken een belangrijke manier is om waardering te tonen en banden te versterken. Met onze uitgebreide selectie relatiegeschenken, variërend van wijn tot bier, bubbels, alcoholvrije, gedistilleerd en op maat samengestelde pakketten, kunt u er zeker van zijn dat u het perfecte geschenk zult vinden.

Laat uw zakelijke relaties zien dat u om hen geeft en kies voor DrankRelatiegeschenk.nl voor al uw relatiegeschenkbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw zakelijke relaties kunnen versterken met onze hoogwaardige drankgeschenken. Proost op succes en samenwerking!

Over drankrelatiegeschenk.nl

Drankrelatiegeschenk.nl is gespecialiseerd in drankgeschenken en richt zich op de B2B markt. Drankrelatiegeschenk.nl is uw professionele partner met een zeer breed assortiment en jarenlange ervaring op het gebied van dranken.